Ik vind het heel belangrijk om goede kennis te hebben over mijn vak en dit ook te onderhouden, dit doe ik door ieder jaar naar verschillende shows en trainingen te gaan om de nieuwste trends en technieken te leren. Het goed uitvoeren van het vak begint natuurlijk met een goede basis. Daarom deel ik graag met jullie waar ik mijn kennis heb opgedaan:


Nederlandse kappersakademie

De basis van het kappersvak heb ik hier geleerd. Door gelijk 2 jaar fulltime in een salon te werken heb ik veel ervaring opgedaan.

Ook heb ik hier nadat ik mijn eerste opleiding heb afgerond een extra opleiding gevolgd voor barbier. Dus mannen, ook jullie zijn van harte welkom!


Facefacts academy

Bij facefacts academy heb ik 2 opleidingen gevolgd. 1 voor visagie, de ander voor nagels.

Visagie

Ik heb hier een uitgebreide opleiding gevolgd waarin verschillende technieken werden gebruikt. Van mooie, subtiele bruidsvisagie tot aan fashion makeup.

Nagels

Ik heb een combie opleiding gevolgd voor gel en acryl nagels. Het is belangrijk om te weten wat de producten doen maar ook hoe de nagel is opgebouwd en hoe je daarmee om moet gaan. Ik heb ook een cursus gedaan voor het elektrisch veilen. Hierdoor gaan de behandelingen makkelijker en sneller maar het is heel belangrijk hier de goede techniek voor te gebruiken. Ook heb ik geleerd om met verschillende “probleemnagels” te werken.


Baron academy

Als het gaat om bruidskapsels is dit dé plek om het te leren. Ik heb hier de bridal bootcamp gevolgd en een aantal geweldige technieken geleerd. Nu kan ik mijn bruidjes voorzien van een prachtig kapsel wat de hele dag blijft zitten.


Om mijn werk te zien kan je mij volgen op Instagram en Facebook.